Deltacam live respons

Met de Deltacam Live Respons maken uw medewerkers direct live contact met onze meldkamer. Onze medewerkers kijken en luisteren realtime mee en ondernemen actie als dat nodig is.

Zepcam bodycam

Altijd en overal live voor uw veiligheid

Dienstverleners krijgen vroeg of laat te maken met onveilige situaties. Vraag het elke willekeurige beveiliger, suppoost, verkeersregelaar, hulpverlener, journalist of horecamedewerker en ze vertellen je een verhaal over intimidatie en agressie in hun werk. Op dat soort momenten vertrouwen uw medewerkers op hun training, gezonde verstand én uitrusting. En daar kunt u nu de nieuwe Deltacam Live Respons aan toevoegen. Een slimme bodycam waarmee uw mensen direct live contact maken met onze meldkamer.

Snel ter plekke dankzij GPS

Als de situatie uit de hand dreigt te lopen sturen onze medewerkers snel collega’s op pad om u te ondersteunen. Desgewenst kan ook de politie, ambulance of brandweer worden gewaarschuwd. Eventueel kunnen de beelden live doorgezet worden naar de politie meldkamer (Live View). En iedereen weet exact waar ze moeten zijn dankzij de ingebouwde en zeer nauwkeurige GPS met track & trace.

Gebruiksvriendelijk en effectief

Het gebruik van Deltacam Live Respons voldoet volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De bediening is eenvoudig en dankzij het handzame formaat kan de Deltacam Live Respons onopvallend worden gedragen of meegenomen.

Deltacam Live Respons training

Voordat uw medewerkers met de Deltacam Live Respons aan de slag gaan is het verstandig om eerst de onlinetraining te volgen. Tijdens de training wordt onder andere aandacht besteed aan effectief gebruik van de Deltacam. Maar ook de wettelijke kaders en behandeling na het gebruik komen aan bod. De trainingen zijn gratis voor gebruikers van de Deltacam Live Respons en te vinden onder Mijn Deltasafe.

Ga aan de slag met de Deltacam

Geef uw organisatie een voorsprong en uw medewerkers meer veiligheid met de Deltacam Live Respons. Natuurlijk kunt u ze zelf aanschaffen, maar huren bij DeltaSafe kent veel voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

  • Scherpe maandelijkse huurprijs
  • Snelle levering, soms dezelfde dag nog
  • Full service en onderhoud
  • Geen afschrijfkosten

Vraag ons vrijblijvend advies

Met ruim 25 jaar ervaring in de veiligheidssector weten we dat elke organisatie uniek is en een eigen werkwijze heeft. Daarom brengen onze beveiligingsadviseurs eerst de specifieke behoeften binnen uw organisatie in kaart. Op deze manier kunnen we een advies én offerte op maat bieden. Daarna installeren en implementeren wij het Deltacam Live Respons systeem en kunnen uw medewerkers veilig op pad.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak?

Neem contact op
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.