Kom werken bij DeltaSafe

Werken bij DeltaSafe: Samen met jou maken wij Noord Holland veiliger

Bedrijven en organisaties rekenen op ons om bezittingen, gegevens en mensen te beveiligen. Samen maken we Noord-Holland veiliger. Een hecht team van verschillende specialisten die elkaar aanvullen en blindelings vertrouwen. Heb jij het in je om DeltaSafer te worden?

6 redenen waarom jij moet komen werken bij DeltaSafe

01.

Team

In ons bedrijf is elk radartje onmisbaar. Veiligheidsadviseurs, meldkamercentralisten, objectbeveiligers, beveiligingsmonteurs, mobiel surveillanten. Elke specialist zorgt dat DeltaSafe soepel loopt en onze opdrachtgevers de best mogelijk veiligheidsdiensten krijgen.

02.

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk krijg je een prima maandsalaris en werk je volgens een vast rooster. Daarbuiten ontvang je een onregelmatigheidstoeslag van maximaal 100%. Bovendien krijgt iedereen een eindejaarsuitkering en bouw je pensioen op via pensioenfonds Particuliere Beveiliging.

03.

Uitrusting

Jij bent ons visitekaartje en dat zie je terug in onze herkenbare, representatieve en comfortabele bedrijfskleding. Verder beschikken we over 100% elektrische surveillanceauto’s, moderne communicatie- en hulpmiddelen en onze eigen hightech meldkamer.

04.

Afwisseling

Bij DeltaSafe is geen dag hetzelfde. Het ene moment rij je rondt op een verlaten bedrijventerrein, het volgende moment is het alle hens aan dek omdat er plotseling een calamiteit plaatsvindt. Samen maken we de meest onverwachte situaties mee, want elke klant is anders en elk incident ook.

05.

Groei

Bij DeltaSafe krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Onder andere door een tegemoetkoming in je studiekosten en een gratis sportschoolabonnement. Maar je volgt ook gratis opleidingen zoals BHV en EHBO om altijd goed voorbereidt je werk te kunnen doen.

06.

Hoofdkantoor

Het kloppende hart van DeltaSafe is ons hoofdkantoor in Amsterdam-Noord. Hier worden planningen gemaakt, routes uitgestippeld, klanten ontvangen en natuurlijk sollicitatiegesprekken gehouden. Maar ook de verschillende BHV en EHBO-cursussen worden er gegeven in het trainingscentrum.

Ben jij er klaar voor? Wij in ieder geval wel! Solliciteer direct!

Ben jij proactief, alert, professioneel, representatief en klantvriendelijk? En wil jij werken bij het leukste en meest professionele beveiligingsbedrijf van Noord-Holland? Stuur dan een mail naar info@deltasafegroep.nl of bel met (020) 632 88 35. We hebben regelmatig nieuwe vacatures, er is vast en zeker eentje die bij jou past. Tot snel!

Open sollicitatie? Dat kan!

Openstaande vacatures