Objectbeveiliging

Objectbeveiliging van entree tot nooduitgang

Niet nadrukkelijk aanwezig, wel altijd alert

In een bedrijfspand, overheidsgebouw en zorginstelling komen dagelijks veel mensen over de vloer. Die toegankelijkheid en gastvrijheid mogen niet ten koste gaan van de behoefte aan veiligheid. Daarom zorgen onze objectbeveiligers voor professionele en permanente objectbeveiliging zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn.

De voordelen van onze objectbeveiliging

01.

Altijd vakbekwame beveiligingsmedewerkers omdat we zelf aanvullende opleidingen verzorgen

02.

Objectbewaking 100% afgestemd op jouw situatie

03.

Toegerust voor uiteenlopende taken, onder andere BHV’er en beheerder van de brandmeldcentrale

04.

Altijd maatwerk waardoor onnodige kosten worden voorkomen

24/7 objectbeveiliging in Noord-Holland

De beveiligingsmedewerkers van DeltaSafe staan dag en nacht paraat voor de veiligheid van jouw organisatie. Ze zijn breed inzetbaar en weten precies hoe te handelen bij een onveilige situatie.

Gespecialiseerde objectbeveiliging

Ieder object is anders en vraagt om een specifieke benadering. Daarom zijn onze beveiligingsmedewerkers getraind voor het object waar ze werken. Zo hebben we bijvoorbeeld voor onderwijsinstellingen, distributiecentra en kantoorcomplexen speciale medewerkers in dienst.

Moeiteloos schakelen tussen verschillende taken

Onze proactieve beveiligingsmedewerkers doen meer dan alleen objectbeveiliging. Ze schakelen moeiteloos van hun taak als algemeen beveiliger naar die van portier of receptionist. Zo is jouw beveiliger het ene moment gastheer en het andere moment BHV’er of controleur van in- en uitgaande personen en goederen. Je hoeft dus niet voor elke taak een andere medewerker in te zetten.

Objectbeveiliging op maat

Om te bepalen welke vorm van objectbeveiliging jouw organisatie nodig heeft beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek. Zo komen we samen tot een maatoplossing die bij jouw situatie past.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.