Cameratoezicht

Met live cameratoezicht ontgaat je niets

24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op je pand

Cameratoezicht is de ideale oplossing op onoverzichtelijke plekken en waar fysiek toezicht niet mogelijk of te kostbaar is. Onze videocamera’s zijn van de hoogste kwaliteit en dat geldt ook voor het beeldmateriaal. Naast beveiliging kan een camerasysteem gebruikt worden om op afstand mensen binnen te laten, mee te kijken bij het openen en sluiten van je pand en de situatie in te schatten bij een noodmelding van portiers, winkelmedewerkers of pompbedienden. Beelden worden real-time weergegeven zodat er geen tijd verloren gaat.

De voordelen van ons cameratoezicht

01.

Intelligente software

02.

Kostenbesparing ten opzichte van fysieke beveiliging

03.

Dienstverlening op afstand

04.

24 uur zicht op je pand

05.

Haarscherpe beelden

06.

Te integreren met andere (bestaande) systemen

Onze videocamera’s zijn jouw extra ogen

Het openen en sluiten van je pand is een risicovol moment. Jij hebt immers de sleutels al in je hand en je weet de weg naar kostbaarheden. Om de veiligheid te verhogen is het mogelijk dat wij je daarbij begeleiden. Onze centralist kijkt vanuit de meldkamer mee met degene die het pand als eerste betreedt of als laatste verlaat. Met behulp van de aanwezige camera’s houden we de boel in de gaten en waarschuwen je bij onraad. Wanneer er toch iets gebeurt alarmeren we direct de hulpdiensten. Op afstand begeleiden van opening en sluiting geeft een veilig gevoel en is veel voordeliger dan fysieke begeleiding.

Belangrijke schakel in de beveiligingsketen

Het op strategische plekken installeren van beveiligingscamera’s is een belangrijke schakel in de beveiligingsketen. De 24/7 videoregistratie en flexibele toepassingen zijn een welkome aanvulling op bijvoorbeeld alarmsystemen, mobiele surveillance en bouwkundige maatregelen.

Ontdek de voordelen van live cameratoezicht

Maak samen met een van onze beveiligingsexperts een beveiligingsplan op maat voor jouw onderneming of instelling. Onze beveiligingscamera’s zijn de start van een waterdichte beveiligingsketen.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.