Beveiliging

Wil je jouw bedrijfspand beveiligen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij bieden een ruim aanbod aan veiligheidsdiensten. Ook maken we een persoonlijk advies dat past bij jouw onderneming. Je kan bijvoorbeeld bij ons terecht voor (mobiele) surveillance, objectbeveiliging, het ontwikkelen van een receptiedienst passend bij jouw organisatie en complete beveiliging voor kleine evenementen. Met onze diensten om jouw bedrijfspand te beveiligen hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van jouw bedrijf. Wij nemen alles uit handen. Zo kan je je met een gerust hart richten op je werk. Hieronder vind je al onze diensten op het gebied van beveiliging.

.. voor alle soorten beveiliging

Objectbeveiliging

In een bedrijfspand, overheidsgebouw en zorginstelling komen dagelijks veel mensen over de vloer. Die toegankelijkheid en gastvrijheid mogen niet ten koste gaan van de behoefte aan veiligheid. Daarom zorgen onze objectbeveiligers voor professionele en permanente objectbeveiliging zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn.

SafeHost

Iedereen kent DeltaSafe als beveiligingsbedrijf. Stoere mannen en vrouwen die objecten en terreinen beveiligen in hun opvallende elektrische auto’s met zwaailichten. Ze zijn direct herkenbaar in hun donkerblauwe uniformen met het logo van DeltaSafe en de grote V op de borst. De SafeHosts van DeltaSafe zijn subtieler. Ze hebben dezelfde skills in security, maar weten tegelijkertijd wat hospitality is.

Mobiele surveillance

Na een productieve dag de deur achter je dichttrekken en genieten van je vrije tijd. Dankzij onze mobiele surveillance hoef jij je geen zorgen te maken. Op gezette tijden doet de surveillant zijn ronde en controleert vaste punten binnen en buiten het pand. Denk daarbij aan de temperatuur van de serverruimte of bepaalde procedures die gecontroleerd moeten worden, maar ook bijvoorbeeld het openen of sluiten van hekken en/of slagbomen. Mocht er iets niet in de haak zijn dan komt onze mobiele surveillant direct in actie om alles te regelen. Jij kunt gewoon met een gerust hart in bed blijven liggen.

Alarmopvolging

Het is 04.15 uur en je alarminstallatie gaat af. Voorheen moest je dan opstaan om zelf dingen te regelen, dat is verleden tijd. Met onze mobiele surveillance wordt direct de dichtstbijzijnde surveillant naar jouw bedrijfspand gestuurd. Hij of zij verifieert het alarm persoonlijk, zowel aan de binnen- als buitenkant van het pand. Als het nodig is schakelen wij politie, brandweer, glaszetters en slotenmakers in. Jij hoeft dus helemaal niets te doen.

Collectieve beveiliging

Bedrijventerreinen bieden veel voordelen voor ondernemers: bereikbaarheid, parkeergelegenheid, ruimte om te ondernemen en beperkte overlast voor omwonenden. Tegelijkertijd is het er ‘s avonds en in het weekend uitgestorven. Criminelen zien dit als een buitenkansje om hun slag te slaan. Maar met de collectieve beveiliging van DeltaSafe is er wel degelijk 24/7 activiteit op het bedrijventerrein, namelijk van onze surveillanten die bedrijfspanden veilig houden.

Evenementenbeveiliging

Elk evenement heeft een hele eigen dynamiek. Het wordt vaak georganiseerd door mensen die dit niet elke dag doen, de locatie is er eigenlijk niet voor bedoeld en voorzieningen zijn tijdelijk neergezet. Het is belangrijk dat een evenement gastvrijheid en professionaliteit uitstraalt. Evenementenbeveiliging draagt hier in grote mate aan bij. Onze goed opgeleide beveiligers zorgen dat zowel bezoekers als medewerkers zich vrij en veilig voelen.

3-in-1 SmartSafe

Om volledige beveiliging te realiseren is het belangrijk dat verschillende elementen 100% op elkaar zijn afgestemd. Daarom hebben we 3-in-1 SmartSafe ontwikkeld waarbij techniek, meldkamer en beveiliging soepel samenwerken. Zo bieden wij alles onder één dak en dat werkt wel zo efficiënt.