Systemen

Beveiligingssystemen die je bedrijf beschermen

Een inbraak veroorzaakt veel meer schade dan gestolen spullen en braaksporen. Politieonderzoek, verzekeringsclaim regelen, nieuwe spullen aanschaffen, klanten en personeelsleden inlichten. In de tussentijd ligt je bedrijf stil terwijl de kosten gewoon doorlopen. Daarom doen we bij DeltaSafe alles om inbraak te voorkomen. Onder andere met high-tech beveiligingssystemen zoals camera’s en inbraaksignalering. Maar ook met 24-uurs camerasystemen die rechtstreeks worden aangesloten op onze meldkamer.

.. voor alle soorten beveiligingssystemen

Alarmsystemen

Een inbraak bij je bedrijf heeft een grote impact. Je doet er alles aan om te voorkomen dat computers en belangrijke documenten in verkeerde handen vallen. Daarnaast wil je het gevoel van onveiligheid bij je personeel en opdrachtgevers zoveel mogelijk beperken

Camerasystemen

Een camerasysteem detecteert en herkent iedereen binnen en buiten je bedrijfspand. De techniek op het gebied van camerabeveiliging verandert razendsnel, daarom werken we uitsluitend met de meest geavanceerde systemen en nieuwste technieken. Zo weet je zeker dat je het beste camerasysteem hebt, maar welk systeem past bij jou?

Toegangscontrolesystemen

Insluipers zijn gewiekst en kunnen ongemerkt rondzwerven in je bedrijfspand als ze eenmaal binnen zijn. Met een toegangscontrolesysteem voorkom je dat iedereen zomaar bij je binnen kan lopen. Daarnaast is het een manier om te zorgen dat medewerkers niet in ruimtes komen waar ze niks te zoeken hebben. Het beperkt het veiligheidsrisico en je weet precies wie waar in het pand is.

Intercomsystemen

Een intercomsysteem bevordert de efficiëntie en veiligheid van je bedrijf. Via het hoge resolutie scherm zie je op afstand wie er voor de deur staat. Met een druk op de knop of een swipe op je smartphone kun je praten met diegene en hem of haar binnenlaten. Iedere medewerker kan het intercomsysteem vanaf elke plek bedienen.

Bouwkundige maatregelen

Wc-raampjes, daklichten, verouderd hang- en sluitwerk, slechte verlichting, geen alarm. Het zijn open uitnodigingen voor inbrekers. Met bouwkundige maatregelen maak je het criminelen erg lastig om binnen te komen in je bedrijfspand en waardevolle spullen mee te nemen. Dankzij onze expertise en ervaring weten we welke bouwkundige maatregelen het beste werken om jouw eigendommen veilig te houden.

3-in-1 SmartSafe

Om volledige beveiliging te realiseren is het belangrijk dat verschillende elementen 100% op elkaar zijn afgestemd. Daarom hebben we 3-in-1 SmartSafe ontwikkeld waarbij techniek, meldkamer en beveiliging soepel samenwerken. Zo bieden wij alles onder één dak en dat werkt wel zo efficiënt.