Evenementenbeveiliging

Evenementbeveiliging voor medewerkers en bezoekers

Van congres tot festival, iedereen voelt zich veilig

Elk evenement heeft een hele eigen dynamiek. Het wordt vaak georganiseerd door mensen die dit niet elke dag doen, de locatie is er eigenlijk niet voor bedoeld en voorzieningen zijn tijdelijk neergezet. Het is belangrijk dat een evenement gastvrijheid en professionaliteit uitstraalt. Evenementenbeveiliging draagt hier in grote mate aan bij. Onze goed opgeleide beveiligers zorgen dat zowel bezoekers als medewerkers zich vrij en veilig voelen.

De voordelen van onze evenementbeveiliging

01.

Beveiligingsmedewerkers

02.

Verkeersregelaars

03.

Brandwachten

04.

EHBO’ers

05.

BHV’ers

06.

Toegangscontrole en visitatie

07.

Training en opleiding

08.

Advies en risicomanagement

09.

Mobiel cameratoezicht

Congres, festival, beurs, concert, manifestatie… DeltaSafe!

Bij evenementenbeveiliging denk je al snel aan congressen en (besloten) evenementen. Maar ook als het gaat om onder andere festivals, beurzen, concerten en manifestaties kun je rekenen op de beveiligingsexpertise van DeltaSafe. Vaak adviseren we om te kiezen voor een totaaloplossing. Dit is een uitgebalanceerde combinatie van diensten, personeel, technologie en kennisdeling om de veiligheid in alle facetten te waarborgen.

Evenement op komst?

Zorg dat je op tijd de post beveiliging meeneemt in de organisatie van je evenement. Wij adviseren je graag hoe je dat het beste organiseert.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.