BHV-opleiding

BHV Opleiding: Essentiële Bedrijfsbescherming

BHV is verplichte kost voor iedere onderneming

De Nederlandse Overheid heeft in de Arbowetgeving opgenomen dat iedere organisatie één of meer bedrijfshulpverleners (BHV’ers) aan moet wijzen. Het is dus verplicht, maar als ondernemer neem je natuurlijk uit eigen initiatief BHV-maatregelen om je medewerkers en je bedrijf te beschermen. Na onze BHV-training kan de cursist eerste hulp verlenen, een beginnende brand blussen, het bedrijfspand evacueren en contact onderhouden met hulpdiensten.

De voordelen van onze BHV opleiding

01.

Opzetten bedrijfsnoodorganisatie

02.

Bedrijfspand efficiënt evacueren

03.

Beginnende brand beperken en bestrijden

04.

Medewerkers, bezoekers en hulpdiensten op de juiste manier alarmeren

05.

Gevaarlijk situaties herkennen en actie ondernemen

06.

Eerste hulp verlenen

07.

Reanimeren met én zonder AED

Binnen één dag basis BHV’er

De BHV-basistraining duurt één dag in combinatie met E-learning waarin de hoofdtaken van een bedrijfshulpverlener worden behandeld. Onderwerpen zoals EHBO, brandbestrijding, ontruiming en communicatie komen aan bod. Ook de herhalingstraining neemt jaarlijks één dag in beslag en is bedoeld om BHV-vaardigheden op peil te houden. Eén dagdeel gaan we levensreddende eerste handelingen opfrissen en het andere dagdeel richten we ons op de onderdelen brand, ontruiming en communicatie.

Zelfverzekerd handelen in verschillende noodsituaties

De lesstof van onze BHV-training bestaat uit het herkennen van een levensbedreigende of (brand)gevaarlijke situatie en vervolgens de juiste actie ondernemen om de situatie te stabiliseren tot de hulpdiensten arriveren. Om de basistraining te volgen is geen vooropleiding nodig en alle cursisten gaan gecertificeerd naar huis. De BHV-trainingen worden op de vestiging van DeltaSafe in Amsterdam Noord gegeven of op locatie bij jouw organisatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Dit heb ik nodig

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.