Samenwerking Codam en Deltasafe groep

Een bijzondere organisatie die studenten de mogelijkheid geeft om zich te ontwikkelen tot succesvolle softwareontwikkelaars. Daarbij zijn een hoge mate van flexibiliteit, zelfredzaamheid en creativiteit ontwikkelen van belang bij Codam.

Het gebouw van Codam is 24/7 geopend, zo hebben studenten de mogelijkheid om ’s nachts te studeren wanneer zij dit prettig vinden. Natuurlijk is beveiliging hierbij onmisbaar. Zo heeft Rene de Groen, de facilitymanager bij Codam in 2020 opnieuw een aantal beveiligingsbedrijven op een rijtje gezet. Hierbij kwam DeltaSafe Groep met de beste oplossing voor Codam. DeltaSafe Groep heeft ingespeeld op de wensen van Codam en is met een passend voorstel gekomen wat betreft de combinatie van DeltaSafe BeveiligingDeltaSafe Systemen en DeltaSafe Meldkamer.

Rene de Groen: “Een op maat gesneden team voor beveiliging hebben wij nodig, wij kunnen niet met een doorsnee beveiliger functioneren. DeltaSafe kwam met een goed voorstel en een behoorlijke besparing voor ons budget.”

Communicatie

Voor een school is het belangrijk dat zij zekerheid kunnen bieden aan studenten dat zij zich in een veilige omgeving bevinden. Het is bij Codam daarom van belang dat er snel kan worden geschakeld, zodat de veiligheid niet in het geding komt.

Momenteel anderhalf jaar klant van DeltaSafe, Rene de groen: “Je bent bij DeltaSafe geen nummer maar een klant. Door de korte lijnen en persoonlijke communicatie kun je schakelen op niveau en gelijk handelen wanneer een calamiteit plaatsvindt. Er zijn natuurlijk altijd wel verbeterpunten, dat is totaal geen probleem, aangezien deze altijd gelijk worden opgelost.”

Samenwerking Codam en DeltaSafe. Tekst in de afbeelding: No nonsense, je ziet wat je krijgt en je krijgt wat je ziet. - Rene de Groen, facilitymanager Codam
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.