Intercomsystemen

Veilige gastvrijheid met onze intercomsystemen

De digitale portier voor jouw bedrijf

Een intercomsysteem bevordert de efficiëntie en veiligheid van je bedrijf. Via het hoge resolutie scherm zie je op afstand wie er voor de deur staat. Met een druk op de knop of een swipe op je smartphone kun je praten met diegene en hem of haar binnenlaten. Iedere medewerker kan het intercomsysteem vanaf elke plek bedienen.

De voordelen van onze intercomsystemen

01.

Gebruiksvriendelijk

02.

Integratie met andere installaties zoals camera en toegangscontrolesystemen

03.

Verhoogt de veiligheid

04.

Schaalbaar naar meerdere intercoms en controlepunten

Kraakhelder in beeld en geluid

Onze intercomsystemen bieden topkwaliteit in beeld, geluid, betrouwbaarheid en comptabiliteit. Zelfs in de meest veeleisende situaties zorgen ze voor vlekkeloze communicatie en optimale veiligheid voor bezoekers en medewerkers van bedrijven en instellingen.

Camera, intercom, toegangscontrole

Of het nu gaat om een enkele intercom, of een geavanceerd en gekoppeld observatie- en toegangssysteem voor entree, afdelingen, lift en parkeergarage. Met een intercomsysteem van DeltaSafe ben je verzekerd van een passend intercomsysteem voor elke toepassing. We zorgen dat ons intercomsysteem naadloos integreert en soepel communiceert met bestaande systemen die al aanwezig zijn.

Een intercomsysteem neemt zorgen uit handen

Meer veiligheid in en om je locatie en minder tijdverlies omdat je alles op afstand regelt. Maak een afspraak met een van onze beveiligingsadviseurs om te kijken welke geïntegreerde oplossing het beste bij je past.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.