Onze SafeHosts staan garant voor gastvrijheid en veiligheid

Want je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk

Safehosts
Safehosts

Iedereen kent DeltaSafe als beveiligingsbedrijf

Stoere mannen en vrouwen die objecten en terreinen beveiligen in hun opvallende elektrische auto’s met zwaailichten. Ze zijn direct herkenbaar in hun donkerblauwe uniformen met het logo van DeltaSafe en de grote V op de borst. De SafeHosts van DeltaSafe zijn subtieler. Ze hebben dezelfde skills in security, maar weten tegelijkertijd wat hospitality is.

Elke organisatie is uniek en heeft een eigen werkwijze. Daarom brengen onze veiligheidsadviseurs eerst de specifieke behoeften binnen de organisatie in kaart. Daarna maken we een plan van aanpak waarbij medewerkers en bezoekers zich welkom en veilig voelen.

Safehost serveert koffie

Safe en host

Naast beveiligers zijn onze SafeHosts vooral gastvrouw en gastheer. Safe en Host: beveiliger en gastheer/-vrouw en in één dus. Ze heten bezoekers welkom, nemen jassen aan, melden dat het bezoek is gearriveerd, schenken koffie en begeleiden mensen naar hun afspraak. Maar, proactief beveiligen zit ook in hun genen. Als er calamiteiten zijn reageren ze alert en adequaat. Want zij zijn SafeHost.

Safehost

Galant en getraind

Onze SafeHosts weten wat gastvrijheid voor jouw bedrijf betekent. Ze zien er altijd verzorgd uit en spreken hun talen, Daarnaast beschikken ze over computerkennis en zijn ze bedreven in BHV, AED en EHBO. Verder zijn de SafeHost mannen en vrouwen getraind in proactief beveiligen (predictive profiling). Dat wil zeggen dat ze afwijkend gedrag en/of een verdachte situatie snel herkennen en daar adequaat op reageren.

voordelen

5 voordelen van onze SafeHosts

Aangenaam kennismaken

Remco de Graaff

Operationeel Directeur

In dienst sinds 2020

Contact

Geïnteresseerd?

Vul het terugbelverzoek formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*