Alarmsystemen

Inbraakbeveiliging houdt inbrekers buiten de deur

Snel reageren voorkomt erger

Een inbraak bij je bedrijf heeft een grote impact. Je doet er alles aan om te voorkomen dat computers en belangrijke documenten in verkeerde handen vallen. Daarnaast wil je het gevoel van onveiligheid bij je personeel en opdrachtgevers zoveel mogelijk beperken

De voordelen van onze inbraakbeveiliging

01.

Gecertificeerde systemen

02.

Goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen

03.

Professionele monteurs

04.

Nieuwste technieken

05.

Aangesloten op onze hightech meldkamer

06.

Inlog in MijnDeltaSafe

Maatwerk voor ieder bedrijf

Uit onderzoek blijkt dat elk bedrijf een of meerdere keren te maken krijgt met een inbraak. Het is dus niet de vraag of, maar wanneer jij aan de beurt bent. Met onze inbraakdetectie- en beveiligingsoplossingen signaleren we razendsnel een poging tot inbraak. Deze systemen zijn aangesloten op onze alarmcentrale die onmiddellijk een mobiele surveillant naar je pand stuurt. Hij of zij kan onderweg of ter plekke assistentie inroepen van de politie, hierdoor wordt de kans op een succesvolle inbraak veel kleiner.

24/7 een veilig gevoel

Wanneer je bent aangesloten bij DeltaSafe staat onze afdeling Service & Onderhoud 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Ook wanneer het pand al voorzien is van een systeem voor inbraakbeveiliging helpen we je graag. Wij zijn namelijk VEB gecertificeerd en mogen tot en met de hoogste klasse certificaten uitschrijven. Dit certificaat heb je nodig voor de verzekering. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.