EHBO-kinderopleiding

EHBO aan kinderen: speciale vaardigheden

Het reanimeren van baby’s en kinderen werkt anders
Een leven dat nog moet beginnen is het redden waard

Een circulatiestoornis bij een baby of kind is de ergste nachtmerrie van iedere ouder, leerkracht of trainer. Als je weet hoe je eerste hulp bij ongevallen moet toepassen kun je een beginnend leven de kans geven om gezond op te groeien. Nu is het wel zo dat het reanimeren van baby’s en kinderen anders werkt dan bij volwassenen. In onze training EHBO aan kinderen leer je hoe je moet handelen bij kinderen van elke leeftijd.

De voordelen van onze opleiding EHBO aan kinderen (E-Hak)

01.

Je leert baby’s en kinderen reanimeren

02.

Je gaat werken met een Automatische Externe Defibrillator (AED)

03.

Je oefent op een kleine reanimatiepop

04.

Je krijgt een erkend reanimatiecertificaat

Durf in actie te komen

Baby’s en kinderen zijn klein en fragiel. Veel mensen durven niet in actie te komen omdat ze bang zijn de schade te verergeren. Behalve als je weet wat je doet. Tijdens de praktijkles van ongeveer zes uur leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur levensreddende handelingen toe te passen bij baby’s en kinderen. Er worden noodsituaties nagebootste en je oefent op kleinere reanimatiepoppen borstcompresssies, beademing en het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Inclusief erkend reanimatiecertificaat

Je leert hoe je een baby of kind snel in veiligheid brengt, welke levensreddende handeling je toepast en welke hulpdiensten je moet alarmeren. Als je de training met goed gevolg hebt afgerond krijg je een Europees erkend (door het Oranje Kruis) certificaat dat twee jaar geldig is. Dus als je veel met baby’s of kinderen werkt op de crèche, school of sportclub volg je natuurlijk een training EHBO aan kinderen.

Dit heb ik nodig

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.