Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrole voor bezoekers en medewerkers

Precies weten wie en waar iedereen is

Insluipers zijn gewiekst en kunnen ongemerkt rondzwerven in je bedrijfspand als ze eenmaal binnen zijn. Met een toegangscontrolesysteem voorkom je dat iedereen zomaar bij je binnen kan lopen. Daarnaast is het een manier om te zorgen dat medewerkers niet in ruimtes komen waar ze niks te zoeken hebben. Het beperkt het veiligheidsrisico en je weet precies wie waar in het pand is.

De voordelen van onze toegangscontrolesystemen

01.

Gebruiksvriendelijk

02.

Integratie met andere installaties zoals CCTV, brand- en inbraaksystemen

03.

Toegangspas, code, biometrie, smartphone

04.

Kostenbesparend ten opzichte van traditionele sleutels

Zo werkt het toegangscontrolesysteem

Als alleen het registreren van bezoekers niet voldoende is kun je kiezen voor een uitgebreidere toegangscontrole. In dat geval krijgt iedere medewerker een persoonlijke toegangspas met naam en eventueel pasfoto. Dat geeft je de mogelijkheid om per werknemer te bepalen voor welke ruimte deze geautoriseerd is. Niet iedereen hoeft immers toegang te hebben tot research & development, de serverruimte of het magazijn. De toegangspas is in feite een slimme sleutel die je zelf programmeert. Bij verlies, schorsing of ontslag blokkeer je de pas heel eenvoudig.

24 uur per dag controle

We monitoren geïnstalleerde toegangscontrolesystemen 24 uur per dag op functionaliteit. Op deze manier kunnen we snel ingrijpen als er iets misgaat. Is er bijvoorbeeld een kaartlezer defect? Dan signaleren we dit meteen en lossen het op. Vaak zelfs nog voor één van je medewerkers het probleem constateert. De controle van het toegangscontrolesysteem vindt plaats op afstand. Een van onze beveiligingsmedewerkers of een eigen medewerker kan dit doen. Het systeem is namelijk zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Service en onderhoud toegangscontrolesysteem

Met een DeltaSafe toegangscontrolesysteem staat onze afdeling Service & Onderhoud 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Onze technici helpen je vaak nog dezelfde dag. Meer weten?

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.