Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging doen we samen

Meer toezicht tegen gedeelde kosten

Bedrijventerreinen bieden veel voordelen voor ondernemers: bereikbaarheid, parkeergelegenheid, ruimte om te ondernemen en beperkte overlast voor omwonenden. Tegelijkertijd is het er ‘s avonds en in het weekend uitgestorven. Criminelen zien dit als een buitenkansje om hun slag te slaan. Maar met de collectieve beveiliging van DeltaSafe is er wel degelijk 24/7 activiteit op het bedrijventerrein, namelijk van onze surveillanten die bedrijfspanden veilig houden.

Collectieve beveiliging werkt voor iedere ondernemer

01.

We rijden niet alleen rondjes in onze 100% elektrische surveillanceauto’s, maar controleren bedrijfspanden fysiek meerdere keren per avond en nacht

02.

Iedere aangesloten ondernemer kan de surveillant rechtsreeks bellen. Zo schakel je snel assistentie in bij een calamiteit of als je bijvoorbeeld na overwerken veilig naar huis wilt

03.

Onze beveiligingsmedewerkers zijn permanent aanwezig in het gebied. Zo is de controle niet alleen bijzonder effectief, maar werkt het ook preventief

04.

Bij een verdachte situatie waarschuwen surveillanten onmiddellijk de politie

05.

Wij hebben van tevoren afspraken gemaakt met de politie en voeren het extra toezicht in nauw overleg met hen uit

06.

Onze snelle en efficiënte aanpak leidt tot minder vervolgschade voor het bedrijf en een hogere pakkans van de dader

07.

Is er een (poging tot) inbraak geweest? Dan zorgt de surveillant voor snelle afdichting van het pand

08.

De surveillanten rijden in een 100% elektrische auto, voorzien van zoek- en zwaailichten en de modernste communicatiemiddelen

09.

Iedere aangesloten ondernemer ontvangt dagelijks een digitale rapportage

10.

Iedere aangesloten ondernemer heeft een eigen accountmanager als vast aanspreekpunt

Geen tijd om ‘rustig’ in te breken

Op bedrijventerreinen binnen het dekkingsgebied van de collectieve beveiliging zijn onze mobiele surveillanten continu aanwezig. Van maandag tot en met vrijdag van 19:00 tot 07:00 uur en het hele weekend van vrijdag 19:00 tot en met maandag 07:00 uur. Inbrekers krijgen zo niet de kans om in alle rust hun slag te slaan. Dat wordt nog een keer heel duidelijk gemaakt door het bord bij je bedrijf met daarop: ‘Aangesloten bij Collectieve Beveiliging Amsterdam-Noord’.

Dekkingsgebied collectieve beveiliging Amsterdam-Noord

 • Cornelis Douwesterrein
 • NDSM-terrein
 • Buiksloterham
 • Nieuwendammerham
 • Gembo

Dagelijkse digitale rapportage

Bij DeltaSafe werken we met hoogstaande technologische hulpmiddelen, maar alleen als die onze dienstverlening bewezen verbeteren. Een goed voorbeeld zijn de scanners die onze beveiligingsmedewerkers gebruiken om tijdens hun controlerondes langs vooraf bepaalde scanpunten te gaan. Zo weet jij zeker dat nooddeuren, rolluiken en ramen gecontroleerd zijn.

De dagelijkse digitale rapportages hiervan vind je terug op jouw eigen MijnDeltaSafe-pagina. Zijn er bijzonderheden in de beveiliging van jouw bedrijfspand? Dan zie je dit niet alleen terug in de rapportage, je krijgt dan ook een mail in je inbox.
Dit vind je in MijnDeltaSafe

 • Rapportages
 • Facturen
 • Klachtenregistratie
 • Tevredenheidsonderzoeken

Je eigen accountmanager

Wanneer jij je aansluit bij onze collectieve beveiliging, krijg je een eigen accountmanager. Hij of zij is het vaste aanspreekpunt en regelt zaken snel en adequaat voor je.

Dit doet jouw accountmanager

 • Advies bij invullen protocol meldkamer
 • Bij onveilige situaties
 • Verzorgen elektronische aangifte na diefstal of inbraak
 • Communicatie naar ondernemers en politie
 • Advies bij diefstal, fraude en andere beveiligingsaspecten
 • Advies over beveiligingsinstallaties

Aansluiten collectieve beveiliging

Samen de kosten delen voor een collectieve beveiliging van het hele bedrijventerrein, welke ondernemer wil dat nou niet? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.