Ons doel: de veiligheid in Noord-Holland verbeteren

30 jaar geleden richtte Peter Wolfs DeltaSafe op met de gedachte dat de veiligheid van bedrijven en instellingen in Amsterdam-Noord beter kon. In de loop van de jaren hebben we bewezen dat we die belofte waarmaken. We zijn gegroeid naar dé partij als het gaat om alle facetten van beveiliging. Of het nu gaat om beveiligingsdiensten, beveiligingssystemen, meldkamerdiensten of veiligheidsopleidingen: onze adviseurs komen altijd met de juiste oplossing. Elke onderneming is verschillend; daarom bieden wij maatwerk en daarbij maken onze vakmensen het verschil. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? De koffie staat klaar!

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

Alles onder één dak

Geen enkele ondernemer wil dat zijn bedrijf gevaar loopt. Klanten en bezoekers moeten zich veilig voelen. Wij regelen dat voor jou. Omdat wij “alles onder 1 dak” hebben kunnen wij een totaal pakket aanbieden waardoor jij je volledig op jouw bedrijfsvoering kunt richten.

Maatwerk, samenwerking en aandacht

Wij prefereren een intensieve en langdurige samenwerking met onze klanten. Dit houdt in dat wij permanent monitoren of onze dienstverlening aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Je krijgt een eigen accountmanager toegewezen die regelmatig met jou om de tafel gaat om er voor te zorgen dat je een tevreden klant blijft! Tijdens deze contactmomenten wordt de dienstverlening geëvalueerd, wet & regelgeving getoetst en eventuele verbeterpunten besproken.

Beveiligingsadviseurs

Wij leveren niet zomaar beveiligers en plaatsen niet zomaar systemen! Onze beveiligingsadviseurs brengen de belangrijke aandachtspunten binnen jouw organisatie in kaart en zorgen voor een op maat gemaakte dienstverlening. Je krijgt jouw eigen adviseur die altijd paraat staat om direct in te spelen op actuele gebeurtenissen.

Wij hebben de ervaring
en de expertise en nemen
jouw problemen graag uit handen

Voor de veiligheid van verschillende bedrijven en instellingen