Bouwkundige maatregelen

Maak het inbrekers moeilijk met bouwkundige maatregelen

Zorg dat je bedrijfspand geen makkelijk doelwit is

Wc-raampjes, daklichten, verouderd hang- en sluitwerk, slechte verlichting, geen alarm. Het zijn open uitnodigingen voor inbrekers. Met bouwkundige maatregelen maak je het criminelen erg lastig om binnen te komen in je bedrijfspand en waardevolle spullen mee te nemen. Dankzij onze expertise en ervaring weten we welke bouwkundige maatregelen het beste werken om jouw eigendommen veilig te houden.

Goedgekeurde cilinders en gecertificeerde sleutels

Beveiliging van je bedrijfspand begint met deugdelijk hang- en sluitwerk. Als alle ramen en deuren voorzien zijn van goedgekeurde sloten heeft een inbreker minuten langer nodig om binnen te komen. Dat lijkt weinig, maar het kan voor onze surveillant en de politie net genoeg zijn om op tijd te komen. Om het je makkelijk te maken is het mogelijk om gelijksluitende cilinders te plaatsen. Daar past dan één sleutel op die alleen met een certificaat na te maken is.

Rolluiken voorkomen inbraken

In sommige gevallen zijn rigoureuzere maatregelen zoals rolluiken nodig om een pand te beveiligen. Bijvoorbeeld als er een verhoogd risico is door kostbare inboedel of de ligging. Maar ook als het pand openslaande deuren en ramen heeft bieden rolluiken uitkomst. Je verzekering kan het zelfs eisen.

Rolluiken in alle soorten en maten

Welke rolluiken geschikt zijn voor jouw bedrijf is een kwestie van gebruik en budget. We kennen allemaal de klassieke gesloten variant, maar als je toch een meer open uitstraling wilt zijn er rolluiken met hekwerk of van kunststof. Ook de bediening verschilt. Zo kun je kiezen voor een bedieningsknop aan de binnenkant, een sleutelschakelaar aan de buitenkant, een afstandsbediening of aansturing via het alarmsysteem.

Meeneembeperkende maatregelen

Zelfs als het inbrekers lukt om binnen te komen kun je waardevolle spullen beveiligen door zogenaamde meeneembeperkende maatregelen. Heel geschikt voor servers, computers, laptops en gereedschappen. Maar ook voor kostbare voorraad zoals fietsen en motoren. Wat het meest geschikt is ligt aan het soort product. Een server op een vaste plaats heeft een andere maatregel nodig dan een laptop. Zo leveren wij gecertificeerde kabelveiligheidssystemen en PC-beveiligingsboxen.

Een kluis is de ultieme meeneembeperkende maatregel

Kluizen zijn al sinds mensenheugenis de manier om kostbaarheden veilig op te bergen. Moderne kluizen zijn staaltjes van moderne techniek en als ze goed worden geplaatst en gebruikt de beste plek voor geld, waardepapieren, data en belangrijke dossiers. DeltaSafe biedt een ruim assortiment aan verankerde brand- en inbraakwerende kluizen met een certificaat van het betreffende beveiligingsniveau.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.