DeltaSafe Service Opleidingen

De opleidingentak van ‘DeltaSafe Service’ is weer in volle gang na een iets wat rustigere periode tijdens de coronacrisis. Wij organiseren verschillende veiligheidstrainingen waaronder de BHV training (bedrijfshulpverlener). De BHV trainingen van DeltaSafe Service voldoen aan de wettelijke eisen en worden i.c.m. met E-learning aangeboden.

BHV Basis en -herhaling

De BHV basistraining duurt i.c.m. E-learning één lesdag. Tijdens deze lesdag worden de basiscompetenties van een bedrijfshulpverlener in de praktijk behandeld/geoefend. De praktische kennis/vaardigheden van uw bhv-ers dienen jaarlijks op peil gehouden te worden middels een herhalingstraining die i.c.m. met E-learning een halve tot één lesdag in beslag neemt (afhankelijk van de groepsgrootte). We kunnen elk jaar andere onderwerpen behandelen, deze worden afhankelijk van de wensen van onze klant, voorafgaand aan de training afgestemd met de contactpersoon.

Ontzorgen

DeltaSafe Service ontzorgt u bij de administratie en het monitoren van uw BHV organisatie. Het managementinformatiesysteem ‘Mijn DeltaSafe’ vormt de kennisbank van de samenwerking met onze klant. In de module ‘Opleidingen’ kunnen we de volledige administratie van de BHV-, of een andere training openen. Dat gaat bijvoorbeeld om; het inplannen van trainingen, het inschrijven van cursisten, een aanwezigheidsregistratie, de geldigheid van een diploma, het inzien van een diploma en/of raadplegen van het lesboek. Ook het uitnodigingsproces loopt via deze opleidingsmodule in ‘Mijn DeltaSafe’.

Wanneer gewenst ontzorgen we u volledig en nemen wij het beheer van de BHV trainingen van u over (plannen, inschrijven, uitnodigen etc.). Wij informeren u dan maandelijks middels een managementrapportage over de stand van zaken t.a.v. de opgeleide cursisten, de planning en eventuele bijzonderheden. Dit alles gaat uiteraard in goed overleg met onze klant.

Trainers & locatie

Wij werken met een vast team deskundige trainers die allen ervaring hebben met diverse doelgroepen. Zij zijn allen gecertificeerd als opleider voor DeltaSafe Service en in staat het lesprogramma goed af te stemmen op het niveau van de cursisten. Onze trainers worden jaarlijks bijgeschoold en op de hoogte gehouden van wijzigingen in de wet- en regelgeving.

De BHV trainingen kunnen indien wenselijk, bijvoorbeeld i.v.m. een ontruimingsoefening, worden gegeven op locatie van onze klant. Uiteraard is het altijd mogelijk om te trainen op de vaste trainingslocatie van DeltaSafe Groep in Amsterdam Noord. Wij zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en u kunt gratis parkeren om onze locatie heen.

Reanimatie op dummy voor BHV training
Neem contact op
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.