Ambitie DeltaSafe maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Klimaat

Het wagenpark van de mobiele surveillance van DeltaSafe is 100% elektrisch en draagt hiermee bij aan de reductie van CO2. DeltaSafe is in het bezit van de certificering van Amsterdam elektrisch.

Op het hoofdkantoor wordt ook gebruik gemaakt van duurzame oplossingen zoals: het gebruik van zonnepanelen en LED verlichting en is het pand gasvrij. Tevens wordt duurzaam ondernemen serieus genomen door al onze medewerkers. Dit uit zich in zowel hun werkzaamheden als communicatie naar de klant.

Elementen duurzaam ondernemen DeltaSafe Groep

Materiaal

Materiaalgebruik proberen wij binnen de bedrijfsvoering van DeltaSafe zoveel mogelijk te reduceren. Dit doen wij door middel van papierloos werken, afval scheiden en beperking in het gebruik van verpakkingsmateriaal. Daarnaast worden reststromen zoveel mogelijk verwerkt in de vorm van recycling van bijvoorbeeld elektronica en uniformen.

Ook staat duurzaamheid bij ketensamenwerking met onze klanten centraal. Wanneer je samen duurzaam ondernemen samen voorop stelt, bereik je meer. In de samenwerking worden duidelijke afspraken gemaakt voor b.v. levensduurverlenging van producten middels onderhoud en retourname.

Mens

Er is vanuit DeltaSafe sprake van persoonlijke aandacht, coaching en monitoring voor de medewerkers. Zij worden gemotiveerd een proactieve houding aan te nemen richting duurzaamheid. Er is ruimte voor initiatieven en deelname aan het MVO-team. Ook het welzijn van de medewerkers is voor DeltaSafe van belang. Gezond leven en bewegen wordt gestimuleerd door o.a. een sport abonnement en persoonlijke aandacht.

Ook is DeltaSafe actief sponsor bij onder andere: Sportvereniging Amsterdam, Kunst en Cultuur, Muziek aan Bed en Trees for All.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.