Toegangcontrolesystemen

Een handige en intelligente sleutel

Het registreren van bezoekers is voor veel bedrijven niet meer voldoende. Steeds vaker willen organisaties ook medewerkers voorzien van een pas, eventueel met pasfoto. Dat heeft grote voordelen, u kunt namelijk per medewerker bepalen voor welke ruimtes hij geautoriseerd is: niet iedereen hoeft immers altijd toegang te hebben tot de researchafdeling, de computerruimte of het magazijn. Zo wordt de toegangspas een handige en intelligente sleutel. Bij verlies van de toegangspas of bij schorsing of ontslag van een medewerker kan die sleutel eenvoudig worden geblokkeerd.

24 uur controle

Het toegangscontrolesysteem wordt 24 uur per dag gecontroleerd op functionaliteit. Is er bijvoorbeeld een kaartlezer defect dan wordt dit direct opgemerkt en opgelost. Soms nog voordat het probleem door een van uw medewerkers is geconstateerd. Controle gebeurt op afstand, maar kan ook uitgevoerd worden door een beveiliger van DeltaSafe Groep of een medewerker uit uw eigen organisatie. Het systeem is gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk bediend worden door één van uw medewerkers.

Service en onderhoud

DeltaSafe Systemen beschikt over een efficiënt georganiseerde afdeling Service & Onderhoud die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen en storingen. De technici kunnen u doorgaans nog dezelfde dag helpen.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Neem contact met ons op over inbraakbeveiliging

captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

Naam: Peter Wolfs

Tel: 020 6328835

info@deltasafegroep.nl


-