Bouwkundige maatregelen

De bouwkundige maatregelen worden vaak onderschat. Terwijl goed uitgevoerde bouwkundige maatregelen het de crimineel heel lastig kunnen maken.

Cilinders en sleutels

Door alle mogelijk toegankelijke ramen en/of deuren te voorzien van goedgekeurde sloten kunnen we een mogelijke inbraak uitstellen met maximaal 5 minuten. Tevens is het mogelijk om gelijksluitende cilinders te plaatsen waardoor het mogelijk is om met 1 (gecertificeerde) sleutel alle deuren te openen. Ook een compleet sluitplan behoort tot de mogelijkheden. Een sluitplan maakt het mogelijk dat personen die toegangsrechten hebben voor verschillende deuren binnen een installatie, altijd slechts één sleutel nodig hebben.

Rolluiken

Als het gaat om een zogenaamd “hoog risico pand” dan kan er voor gekozen worden om rolluiken te plaatsen. In het algemeen plaatst men rolluiken als:

  • Er een verhoogd risico is tot braak.
  • Als de openslaande delen van het pand (raam, deur) niet optimaal bouwkundig beveiligd kunnen worden.
  • Als het een eis van de verzekering betreft

Rolluiken zijn te verkrijgen in diverse kleuren en modellen, bijvoorbeeld geheel gesloten of als hekwerk. Rolluiken kunnen uitgevoerd worden met een bedieningsknop aan de binnenzijde, een sleutelschakelaar aan de buitenzijde of met een afstandsbediening. Tevens is het mogelijk om de rolluiken aan te sturen via het alarmsysteem.

Meeneembeperkende maatregelen

Onder ‘meeneembeperkende maatregelen’ verstaan we producten die helpen diefstal van waardevolle spullen te vertragen. Bij waardevolle spullen zoals computers, gereedschappen en waardevolle producten, zijn meeneembeperkende maatregelen, in combinatie met andere beveiligingsmaatregelen, een goede oplossing. De te beveiligen goederen bepalen welk product toegepast kan worden. Voor laptops -die portable moeten blijven- is er een andere beveiliging dan voor bijvoorbeeld een server die het liefst nooit meer van zijn plek afgehaald mag worden. In de praktijk worden laptops dan ook bijna uitsluitend met een kabelsysteem beveiligd. Voor desktopapparatuur is er de keuze tussen een kabelbeveiligingssysteem of een zogenaamde PC-beveiligingsbox. Beide producten hebben gemeenschappelijk dat ze minimaal aan de SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) eis voor meeneembeperkende maatregelen voldoen of meer dan gelijkwaardig daaraan zijn.

Kluizen

Om uw waardepapieren en geld veilig op te bergen is het verstandig om een kluis te plaatsen. Maar ook als u data of belangrijke dossiers veilig wilt opbergen zijn er mogelijkheden. Onze adviseurs geven u graag advies wat voor u de beste oplossing is.

Service en onderhoud

DeltaSafe Groep beschikt over een efficiënt georganiseerde afdeling Service & Onderhoud die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen en storingen. De technici kunnen u doorgaans nog dezelfde dag helpen.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Neem contact met ons op over bouwkundige maatregelen

captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

Naam: Peter Wolfs

Tel: 020 6328835

info@deltasafegroep.nl


-