Klantendag DeltaSafe Aftermovie 2022

Donderdag 13 oktober jl. was het weer zover: de jaarlijkse klantendag van DeltaSafe. Met meer dan 125 relaties was onze klantendag, in de Week van de Veiligheid, weer een groot succes.

Eén van de hoogtepunten op deze dag was de presentatie van ons nieuwe product: DeltaSafe SafeHost. Deze nieuwe dienstverlening is gericht op het gastdame- of gastheerschap, uitgevoerd door gediplomeerd beveiligers in mooie chique kleding met gouden details. Je kunt het zien als een gevoel van ‘thuiskomen’ bij onze professionele SafeHosts, de combinatie met een beveiligingsachtergrond maakt deze dienst compleet.

Mooie en interessante toespraken van voormalig staatssecretaris van veiligheid en justitie Fred Teeven, stadsdeelvoorzitter Brahim Abid en voorzitter van de Veban Rob Post. Tevens werd het magazine Kijk op Groot Amsterdam gelanceerd door niemand minder dan Piet Wiersma. Karakter Wijnimport had groot uitgepakt met een wijnproeverij die bij iedereen in de smaak viel. Na het officiële programma was er tijd om te netwerken en konden onze klanten ook kennis maken met elkaar. Onder het genot van heerlijk eten en drinken dat geserveerd werd door Wim’s Kip konden onze gasten luisteren naar de live muziek van Ronald Engel.

Om 19:00 uur kwam een einde aan een zeer geslaagde dag.

Voor alle aanwezigen, dank voor jullie komst én bijdrage aan deze geslaagde klantendag. Tot volgend jaar 12 oktober voor de volgende editie!

Klantendag Deltasafe Aftermovie.mp4 from DeltaSafe Groep on Vimeo.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.