DeltaSafe BBQ!

Op vrijdag 24 juni was het dan zover! De zomer-BBQ bij DeltaSafe Groep.

We hadden tegen de weersvoorspelling in prachtig weer en konden heerlijk genieten van een hapje, drankje en een gezelligheid samenzijn.

“Wilde” verhalen (sorry Ronald Dijkman) en een eerste kennismaking met de prachtige dochter van Amy maakten deze middag om niet te vergeten 😉

Tevens hebben we een aantal van jullie partners mogen ontmoeten wat voor een extra leuke sfeer heeft gezorgd én waardoor wij jullie nog beter hebben leren kennen (dank voor alle leuke verhalen 😉 )

De hapjes van de BBQ met dank aan Wim’s Kip waren bijzonder smakelijk. Onze collega’s Marit en Alexia hebben gezorgd voor de drankjes, de muziek en de feestelijke aankleding waardoor we een topmiddag hebben gehad. Alle aanwezigen bedankt voor jullie komst en niet te vergeten, Peter bedankt voor het mogelijk maken van deze BBQ!

Helaas konden niet alle DeltaSafe-ers aanwezig zijn omdat wij 24/7 voor onze klanten willen klaarstaan. Er moest dus ook nog gewerkt worden… gelukkig zijn zij volgende ronde aan de beurt voor een DeltaSafe feestje!

Neem contact op
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.