Inbraakbeveiliging

Zakelijk

Het is de angst van iedere ondernemer, een inbraak waarbij alle computers, belangrijke documenten verdwijnen of waarbij een belangrijk deel van de voorraad ontvreemd wordt.

Dit zijn voorvallen waarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering ernstig gevaar loopt, maar die ook uw klanten in de problemen kunnen brengen. Met behulp van onze inbraak detectie- en beveiligingsoplossingen van DeltaSafe Systemen kunt u door tijdige signalering het risico op inbraak beperken en in veel gevallen voorkomen. Door aansluiting op de Alarmcentrale, gecombineerd met de opvolging van alarmen door de Mobiele Surveillance wordt ervoor gezorgd dat ieder alarm snel en effectief wordt opgevolgd, op iedere moment van de dag. De oplossing die DeltaSafe Systemen u biedt omvat een samenspel van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen, gericht op slechts 1 doel, uw beveiliging afstemmen op uw situatie en behoeftes.

Particulier

Helaas is het noodzakelijk om uw persoonlijke bezittingen steeds meer te beveiligen. Niet alleen bedrijfsruimtes worden voorzien van een beveiligingssysteem, maar ook woningen worden steeds beter beveiligd.

DeltaSafe Systemen heeft voor de particuliere markt dezelfde betrouwbare en gebruiksvriendelijke systemen als voor de zakelijke markt. Indien een bekabeld systeem niet mogelijk is in uw woning kan er veelal worden volstaan met een draadloos systeem. Met een doormelding naar de meldkamer worden de waarschuwingspersonen op de hoogte gesteld van een alarm, dit kan een inbraak, brand of technische melding zijn. U beslist (in samenspraak met de centralist) of de meldkamer ook de hulpdiensten op de hoogte moet stellen. Een andere manier van doormelden is per sms naar een mobiele telefoon. In dit geval heeft u geen aansluiting op de meldkamer nodig.

Certificering

Uiteraard is het mogelijk om uw huidige of nieuwe alarminstallatie te laten certificeren. Dit certificaat heeft u nodig voor de verzekering. Met een geldig certificaat bent u er altijd van verzekerd dat u de juiste maatregelen heeft laten uitvoeren.

Service en onderhoud

DeltaSafe Systemen beschikt over een efficiënt georganiseerde afdeling Service & Onderhoud die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen en storingen. De technici kunnen u doorgaans nog dezelfde dag helpen.

Waarom kies je voor DeltaSafe Groep ?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.
Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Neem contact met ons op over inbraakbeveiliging

captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

Naam: Peter Wolfs

Tel: 020 6328835

info@deltasafegroep.nl


-