MVO

Dankzij DeltaSafe Groep mobiele surveillance verlaat u met een gerust hart uw bedrijfspand. Bij een alarmmelding zorgt de surveillant voor snelle opvolging.

Sociaal ondernemen

Dankzij DeltaSafe Groep mobiele surveillance verlaat u met een gerust hart uw bedrijfspand. Bij een alarmmelding zorgt de surveillant voor snelle opvolging.

Deltasafe Groep hecht veel waarde aan de inzet van de juiste mensen op de juiste plek. We steken veel tijd en energie in onze medewerkers. Zo heeft Deltasafe Groep een uitgesproken sociaal beleid: een actieve activiteitencommissie , inspreekdagen voor de medewerkers, vertrouwenspersoon, enz. Vertrouwenspersoon, enz. Als erkend leerbedrijf stellen wij jaarlijks stageplaatsen beschikbaar aan leerlingen en studenten van mbo- en hbo-opleidingen.

Duurzaam ondernemen

Het is onze overtuiging dat investeren in duurzaamheid loont. Duurzaam ondernemen krijgt daarom veel aandacht binnen Deltasafe Groep. Het is in onze gehele organisatie verankerd. Of het nu gaat om onze 100% elektrische surveillanten auto of het duurzaam inkopen van producten, Deltasafe Groep toont hiermee aan verantwoordelijkheid voor het milieu serieus te nemen.

Ook in de productie van onze uniformen; deze worden klimaatneutraal geproduceerd. Op de werkplek zelf besteden we veel aandacht aan recycling. Zo worden papierstromen tot een minimum beperkt. Dit doen wij door zoveel mogelijk te digitaliseren.

Sponsoring

Deltasafe Groep heeft een actief sponsor beleid. Zo zijn wij al jaren actief op het gebied van sponsoring van het Ronald McDonald Centre in Amsterdam. Tevens het sponseren van diverse kunst en kunstenaars in Amsterdam staat hoog op ons lijstje.


-