Toegangscontrolesystemen

Toegangsverlening vormt steeds vaker een geïntegreerd onderdeel van het totale veiligheidsbeleid bij bedrijven en instellingen.

Een handige en intelligente sleutel

Het registreren van bezoekers is voor veel bedrijven niet meer voldoende. Steeds vaker willen organisaties ook medewerkers voorzien van een pas, eventueel met pasfoto. Dat heeft grote voordelen, u kunt namelijk per medewerker bepalen voor welke ruimtes hij geautoriseerd is: niet iedereen hoeft immers altijd toegang te hebben tot de researchafdeling, de computerruimte of het magazijn. Zo wordt de toegangspas een handige en intelligente sleutel. Bij verlies van de toegangspas of bij schorsing of ontslag van een medewerker kan die sleutel eenvoudig worden geblokkeerd.

24 uur controle

Het toegangscontrolesysteem wordt 24 uur per dag gecontroleerd op functionaliteit. Is er bijvoorbeeld een kaartlezer defect dan wordt dit direct opgemerkt en opgelost. Soms nog voordat het probleem door een van uw medewerkers is geconstateerd. Controle gebeurt op afstand, maar kan ook uitgevoerd worden door een beveiliger van DeltaSafe Groep of een medewerker uit uw eigen organisatie. Het systeem is gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk bediend worden door één van uw medewerkers.

Service en onderhoud

DeltaSafe Groep beschikt over een efficiënt georganiseerde afdeling Service & Onderhoud die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen en storingen. De technici kunnen u doorgaans nog dezelfde dag helpen.

Contact

Wilt u meer informatie over de Toegangscontrolesystemen van DeltaSafe Groep? Neem dan contact met ons op.

Contact