Objectbeveiliging

De objectbeveiligers van DeltaSafe Groep weten precies wat er zich in en om uw bedrijfspand afspeelt en bieden veiligheid door het houden van toezicht.

Objectbeveiliging: veiligheid door toezicht

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen is het dagelijks komen en gaan van grote stromen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. De objectbeveiligers van DeltaSafe Groep staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. De objectbeveiligers van DeltaSafe Groep zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Objectbeveiliging afgestemd op uw situatie

DeltaSafe Groep biedt goed getrainde objectbeveiligers die van alle markten thuis zijn en gewend zijn om snel te schakelen tussen diverse taken. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in algemene beveiligingstaken, maar werken bijvoorbeeld ook als portier en receptionist. Het ene moment is de objectbeveiliger gastheer en het volgende moment treedt hij op als BHV’er of controleur van in- en uitgaande personen en goederen.
Omdat ieder object anders is en vraagt om een specifieke benadering wordt elke objectbeveiliger getraind voor het object waarop ze werken. Zo heeft DeltaSafe Groep voor de beveiliging van zorginstellingen gespecialiseerde zorgbeveiligers in dienst. Ook levert DeltaSafe Groep goed getrainde winkelsurveillanten. DeltaSafe Groep bespreekt graag met u de mogelijkheden voor een op maat gemaakte training van objectbeveiligers die perfect aansluit op uw specifieke behoefte. Via onze afdeling opleiding kunnen wij snel en efficiënt handelen.

Waarom objectbeveiliging van DeltaSafe Groep ?
  • objectbeveiliging afgestemd op uw situatie flexibele inzetbaarheid van beveiligers (dag-, nacht-, avond- en weekenddiensten)
  • aanvullende opleidingen in eigen beheer
  • kostenbesparend
  • uiteenlopend takenpakket, waaronder inzet als BHV-er en beheerder brandmeldcentrale
  • alles in 1 formule (bewaking, meldkamer, techniek)
  • maatwerk
Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van objectbeveiliging van DeltaSafe Groep? Neem dan contact met ons op.

Contact