Mobiel Surveillance

Dankzij DeltaSafe Groep mobiele surveillance verlaat u met een gerust hart uw bedrijfspand. Bij een alarmmelding zorgt de surveillant voor snelle opvolging.

Specialistische kennis

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van DeltaSafe Groep uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop kopzorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten onze mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit. Zo verzorgt de mobiele surveillant onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes. Daarnaast wordt mobiele surveillance vaak ingezet voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen of in woonwijken.

Hoe werkt mobiele surveillance?

Uw alarminstallatie maakt melding van een ongewone situatie. Een van de centralisten van de alarmcentrale schakelt direct de dichtstbijzijnde mobiele surveillant in om het alarm persoonlijk te verifiëren. De surveillant controleert zowel de binnen- als buitenkant van uw pand. Uiteraard neemt de surveillant wanneer dit nodig is, contact op met hulpverleners of de politie. Al uw alarmmeldingen komen bij de surveillanten terecht. Deze zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar actief en altijd snel ter plaatse.

Welke mogelijkheden biedt mobiele surveillance u?
  • persoonlijke alarmverificatie en professionele alarmopvolging
  • opening- en sluitrondes
  • dag- en nacht controlerondes
  • collectieve beveiliging
  • hulp bij openen en/of sluiten
  • eigen noodafdichting service (geen wachttijd op glashandel)
  • kostenbesparend
  • maatwerk

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Neem contact met ons op over mobiele surveillance

captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Naam: Patrick Straatman

Tel: 020 6328835

info@deltasafegroep.nl


-