Hospitality services

Hospitality services

Hostmanship is de kunst van “het de klant of gast welkom heten”. In feite komt het er op neer dat u de verblijfskwaliteit van mensen, gasten, medewerkers en bezoekers, aanwezig in uw bedrijf, verhoogt. Een integraal beveiliger met een gastheer bewustzijn.

Professionele bezetting receptiediensten

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact waar kansen en knelpunten zich bevinden. We treden met u in gesprek en inventariseren uw specifieke behoeften, wensen en omstandigheden. Zo kunnen wij een receptiedienst ontwikkelen die perfect past bij uw organisatie.

Uw gasten worden ontvangen op een manier die doet denken aan een vijfsterrenhotel

Iedere gast die op bezoek komt bij een kantoor vormt op basis van wat hij of zij beleeft (ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft) op de locatie een mening over het bedrijf dat hij of zij bezoekt. Voor iedere organisatie is het van groot belang dat deze beleving zo positief mogelijk is.

Veelzijdig inzetbare receptionisten

In elk opzicht vormen onze medewerkers een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Zij zijn altijd representatief gekleed, besteden veel aandacht aan het begroeten van gasten, handelen proactief en werken met oog voor detail. Het gedrag en de uitstraling van onze medewerkers vormt een belangrijk onderdeel van onze Hospitality-Receptiediensten en spelen een cruciale rol in het verzorgen van een geweldige ontvangst, een aangenaam verblijf en een warm afscheid.

Elke bezoeker en medewerker wordt op een persoonlijke, betrokken en professionele wijze verwelkomd. Onze medewerkers zijn zich bewust van het effect van een glimlach en het gebruik van de naam van uw gast.

Waarom Hospitality Services van DeltaSafe Groep?

Hospitality – Services van DeltaSafe Groep is gebouwd op passie en expertise door ervaring. De kernwaarden die wij hanteren zijn; Kwaliteit, daadkracht, persoonlijkheid en flexibiliteit. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever het maximale rendement te behalen, zonder de wensen en verlangens van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Neem contact met ons op over onze hospitality services

captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Naam: Patrick Straatman

Tel: 020 6328835

info@deltasafegroep.nl


-