Collectieve beveiliging

Uniek concept!
 • Niet alleen maar rondjes rijden maar daadwerkelijk meerdere keren per avond/nacht uw bedrijfspand fysiek controleren.
 • U krijgt het rechtstreekse telefoonnummer van de surveillant. In geval van een calamiteit kunt u de surveillant direct om assistentie vragen.
 • Dagelijkse digitale rapportage
 • Surveillance uitgevoerd door een 100% elektrische beveiligingsauto
 • Permanent aanwezig in het gebied
Waarom Collectieve Beveiliging Amsterdam Noord?

s Avonds zijn de bedrijventerreinen in Amsterdam Noord veelal donker en afgelegen en daarom de ideale plek voor criminelen om hun slag te slaan. Ook de overlast door hangjongeren is een bekend probleem. Daarnaast zijn er buiten kantooruren vaak weinig mensen aanwezig op de bedrijventerreinen. Dit terwijl er vaak veel waardevolle goederen zijn en interessante informatie aanwezig is. Het toezicht op de bedrijventerreinen in Amsterdam Noord is helaas minimaal. Dit zijn factoren die niet alleen een bedreiging vormen voor uw bedrijf, maar ook voor u zelf en uw personeel. Er heerst een algemeen gevoel van onveiligheid.
Deltasafe Groep, gevestigd in Amsterdam Noord, organiseert voor u het toezicht in de vorm van mobiele collectieve surveillance. Medewerkers van Deltasafe Beveiliging surveilleren ’s avonds en ’s nachts over het bedrijventerrein en houden extra toezicht. Daarbij zijn zij permanent aanwezig, waardoor de controle op openbare ruimte en bedrijfspanden bijzonder effectief wordt en een preventieve uitstraling heeft. Als zij iets verdachts zien waarschuwen zij onmiddellijk de politie, waar van tevoren afspraken mee zijn gemaakt. Ook kunnen de surveillanten zorgen voor snelle afdichting van uw bedrijfspand.

Door de snelle alarmopvolging en (zo nodig) snelle inschakeling van politie, brandweer, enz., wordt de vervolgschade voor bedrijven verminderd en de pakkans voor daders verhoogd. Het extra toezicht wordt in nauw overleg met de politie uitgevoerd.

Dekkingsgebied en tijden
  Het dekkingsgebied voor de collectieve beveiliging Amsterdam Noord bestaat uit de volgende bedrijventerreinen;
 • Cornelis Douwesterrein
 • Buiksloterham
 • Nieuwendammerham
 • Gembo
  Op onderstaande tijdstippen zijn de beveiligers preventief aanwezig:
 • Doordeweeks: maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 07.00 uur
 • Weekend: vanaf vrijdag 19.00 tot en met maandag 07.00 uur
Waarom deelnemer worden?

Indien u deelnemer wordt van Collectieve Beveiliging Amsterdam Noord, weet u dat uw bedrijf buiten kantoortijden in de gaten wordt gehouden. Bovendien draagt u met uw deelnemerschap bij aan het verbeteren van de veiligheid op het bedrijventerrein. De deelnemers ontvangen ook het mobiele nummer van de surveillanceauto. Hierdoor is het mogelijk de surveillant op te roepen voor ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld ook het geval zijn indien u of uw medewerkers hebben overgewerkt en veilig naar huis willen.

Duidelijk preventief aanwezig!

Onze surveillance auto’s zijn duidelijk herkenbaar als beveiligingsauto’s. De auto’s zijn uitgerust met zwaailichten en zoeklichten. Tevens zijn de auto’s uitgerust met de modernste communicatiemiddelen en staan altijd in contact met onze meldkamer. De deelnemende bedrijven zullen worden voorzien van duidelijke borden waarop vermeld staat dat ze zijn aangesloten bij Collectieve Beveiliging Amsterdam Noord.

Dagelijkse digitale rapportage

Deltasafe Groep werkt met de nieuwste apparatuur. De beveiligers zijn uitgerust met speciale scanapparatuur. Met de klant worden op vooraf afgesproken punten rondom uw bedrijfspand scanpunten aangebracht. Tijdens de controlerondes zijn de beveiligers verplicht deze punten te scannen (anders kunnen ze hun ronde niet afmaken). U kunt denken aan nooddeuren, rolluiken, ramen, enz. De rapportages worden digitaal, in een speciale klantomgeving, opgeslagen. Als er zich bijzonderheden voordoen krijgt u buiten de rapportage hier een apart mailtje van in uw mailbox.
In de digitale klantomgeving kunt u altijd de rapportages terugvinden maar ook uw facturen, klachtenregistratie, tevredenheidsonderzoeken zijn in het systeem opgeslagen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Deltasafe Groep heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. De gemeente Amsterdam wil de stad graag schoner maken.
Deltasafe Groep is het daar helemaal mee eens en voert daarom de Collectieve Beveiliging uit in een 100% elektrische auto!

Accountmanager/coach

Als ondernemer is uw tijd schaars. Bij criminaliteit, orde zaken, overlast en gevaarlijke situaties wilt u graag rechtstreeks contact hebben met een vast aanspreekpunt die de zaken snel en adequaat voor u regelt. Deltasafe Groep stelt een accountmanager aan die voor u o.a. de volgende taken uitvoert:

 • Direct aanspreekpunt voor de ondernemer
 • Advies bij invullen protocol meldkamer
 • Advies bij onveilige situaties
 • Verzorgen elektronische aangifte na diefstal of inbraak
 • Communicatie naar ondernemers en politie
 • Advies bij diefstal, fraude en andere beveiligingsaspecten
 • Advies over beveiligingsinstallaties
Kosten

Voor deelname aan het project is een kostenverdeelsleutel opgesteld om te komen tot een reële verdeling van de kosten. U bent in ieder geval goedkoper uit indien u zich aansluit bij de Collectieve Beveiliging Amsterdam Noord. In een persoonlijk onderhoud willen wij u graag verder informeren.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

3-in-1 SmartSafe

Mobiel surveillance

Inbraakbeveiliging

Neem contact met ons op over collectieve beveiliging

captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Naam: Patrick Straatman

Tel: 020 6328835

info@deltasafegroep.nl


-