3-in-1 SmartSafe

Techniek, meldkamer en bewaking in 1

Beveiliging werkt het meest optimaal als alle elementen 100% op elkaar zijn afgestemd. De beste systemen, een alerte meldkamer en snelle alarmopvolging zijn essentieel. En 1 aanspreekpunt, zodat u precies weet waar u moet zijn bij eventuele calamiteiten. Daarom is er nu 3-in-1 SmartSafe van DeltaSafe. De slimme alles onder 1 dak oplossing zodat nodeloos alarm wordt voorkomen en het budget beheersbaar blijft

Uniek in Groot Amsterdam

Nog steeds maken veel ondernemingen en instellingen gebruik van 3 verschillende leveranciers. 1 voor de techniek, 1 voor de meldkamer en 1 voor de bewaking. 3-in-1 SmartSafe is een unieke service waarbij deze diensten efficiënt samenwerken.

1 aanspreekpunt

We nemen u alle zorgen uit handen en scheppen duidelijkheid. Dat betekent dat u altijd een vast aanspreekpunt hebt: DeltaSafe. U kunt bovendien op elk moment inloggen op MijnDeltaSafe. Daar vindt u digitale rapportages, gebouw-, meldkamer- en installatiegegevens. Ook krijgt u hier inzicht in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Geen nodeloos alarm

Om nodeloos alarm te voorkomen beginnen we met een gratis nulmeting. Indien nodig geven we vakkundig advies om systemen te verbeteren. Zo voorkomen we storingen en onnodige alarmopvolging. Als na een paar alarmmelding blijkt dat er telkens niets aan de hand is schakelen we de technische dienst in om te kijken of er toch een storing is. Op deze manier bespaart u veel kosten.

Vast bedrag

Bij DeltaSafe houden we niet van ‘kleine lettertjes’. Wij zijn transparant over onze werkwijze en de kosten die daarbij horen. U betaalt een vast bedrag per maand of per jaar en dat is dat. Behalve natuurlijk als vals alarm wordt veroorzaakt door eigen toedoen. Deze spelregels spreken we duidelijk van tevoren met u af zodat er geen misverstanden ontstaan.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Neem contact met ons op over inbraakbeveiliging

captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

Naam: Peter Wolfs

Tel: 020 6328835

info@deltasafegroep.nl


-